2024-03-29T15:30:03Zhttp://oai.recercat.cat/request
oai:recercat.cat:2072/127102012-07-10T09:29:56Zhdl_2072_12706IRTA. Recerca i Tecnologia AgroalimentàriesVelarde Calvo, AntonioDalmau Bueno, Antoni2008-12-03T11:15:43Z2008-12-03T11:15:43Z20082008-04-16Velarde, A.; Dalmau, A. 2008. "Integración del bienestar animal en la cadena de calidad alimentaria". Jornada sobre el Benestar Animal. EXPOAVIGA 2008, Barcelona 15-18 de abril, 2008http://hdl.handle.net/2072/1271035 p.3342459 bytesspaAquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)Integración del bienestar animal en la cadena de calidad alimentariainfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
oai:recercat.cat:2072/392992017-07-19T08:30:12Zhdl_2072_12706Font i Furnols, MariaGispert Martinell, MarinaIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries2009-07-15T12:32:41Z2009-07-15T12:32:41Z2009-042009-07-15T12:32:41Zhttp://hdl.handle.net/2072/39299Es va realitzar el II Workshop en Tomografia Computeritzada (TC) a Monells. El primer dia es va dedicar íntegrament a la utilització del TC en temes de classificació de canals porcines, i el segon dia es va obrir a altres aplicacions del TC, ja sigui en animals vius o en diferents aspectes de qualitat de la carn o els productes carnis. Al workshop hi van assistir 45 persones de 12 països de la UE.
The II workshop on the use of Computed Tomography (CT) in pig carcass classification. Other CT applications: live animals and meat technology was held in Monells. The first day it was dedicated to the use of CT in pig carcass classification. The segond day it was open to otehr CT applications, in live animals or in meat and meat products quality. There were 45 assistants of 12 EU countries.54842 bytes8044 bytes939436 bytes425106 bytes405397 bytes1721488 bytes2925106 bytes1429770 bytes1010685 bytes2310657 bytes789350 bytes4373439 bytes2062870 bytes328740 bytes882623 bytes7812522 bytes13156727 bytes10126176 bytes8140528 bytes1238685 bytes1253554 bytes441755 bytes2051515 bytes895607 bytes1278725 bytes257410 bytes983295 bytes1316189 bytes919606 bytesengAquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)II Workshop on the use of Computed Tomography (CT) in pig carcass classification. Other CT applications: live animals and meat technology, 16-17th April 2009, Monells (Girona), Spaininfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
oai:recercat.cat:2072/479372012-07-10T09:29:57Zhdl_2072_12706IRTA. Recerca i Tecnologia AgroalimentàriesGou, PereGarcia Gil, NúriaFulladosa i Tomàs, ElenaGrèbol Massot, Narcís2010-03-26T15:12:09Z2010-03-26T15:12:09Z2010-022010-03-26T15:12:09Zhttp://hdl.handle.net/2072/47937El proyecto integrado Traditional United Europe Food (TRUEFOOD) tiene como objetivo mejorar la calidad y la seguridad de productos tradicionales así como introducir innovaciones en los sistemas de producción alimentarios tradicionales europeos a través de la investigación, demostraciones y actividades de difusión y formación. La sesión de demostración propuesta ofrece a los profesionales del sector la oportunidad de conocer y discutir sobre los más recientes avances en tecnología alimentaria. Se mostrarán nuevas tecnologías para la selección de jamones frescos así como para diseñar y optimizar nuevos procesos para conseguir un producto final con un contenido de sal reducido y sin defectos sensoriales.
The Integrated Traditional United Europe Food Project (TRUEFOOD) aims to improve quality and safety and introduce innovation into Traditional European Food production systems through research, demonstration, dissemination and training activities. The proposed demonstration session offers professionals the opportunity to learn about and discuss the last research results in food technology. The use of new technologies for the selection of raw hams and the design and optimization of new processes to facilitate the achievement of products with a reduced salt content and without sensory defects will be demonstrated.234495 bytes234005 bytes260826 bytes193763 bytes1010518 bytes1020061 bytes201524 bytes203168 bytes542253 bytes522932 bytes587630 bytes991536 bytesspaengAquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)Sesión de demostración sobre jamón curado con contenido de sal reducido. 25 de febrero 2010, Monells, Girona, EspañaDemonstration session on Salt reduced dry-cured ham. 24th February, Monells, Girona, Spaininfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
oai:recercat.cat:2072/479522012-07-10T09:29:57Zhdl_2072_12706IRTA. Recerca i Tecnologia AgroalimentàriesAlimentaria (2010 : Barcelona)FITEC (2010 : Barcelona)Arnau i Arboix, JacintAymerich Calvet, Mª TeresaDuran i Montgé, PerePanella Riera, Núria2010-03-29T11:37:27Z2010-03-29T11:37:27Z20102010-03http://hdl.handle.net/2072/479521174116 bytes1052291 bytes2619730 bytes1645034 bytes1759595 bytescatAquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)Alimentaria 2010. Saló Internacional d’Alimentació i de les Begudes. Barcelona, 22-26 març. Fira de Barcelona. Gran ViaAlimentaria 2010. International Food and Beverages Exhibition. Barcelona, 22-26 March. Fira de Barcelona. Gran ViaAlimentaria 2010. Salón Internacional de la Alimentación y Bebidas. Barcelona, 22-26 marzo. Fira de Barcelona. Gran Viainfo:eu-repo/semantics/conferenceObject